Kontakt os

Har du spørgsmål, eller oplever du fejl med vores side? Så er du mere end velkommen til at tage kontakt til os her på siden. Vi sørger for at hjælpe dig godt på vej, hvis du støder ind i problemer i forbindelse med din oprettelse, bonuskoden vi har givet dig virker ikke eller med at tilgå en bestemt bookmaker. Det kan selvfølgelig også være, at du blot har spørgsmål til vores tjeneste, og så er du selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte os.

Uanset hvad problemet er, så er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen herunder, hvor alt du skal gøre er at indtaste dit navn, din e-mail, dit emne og så din besked. 

Vi bestræber os efter at besvare din henvendelse inden for 48 timer, skulle det ske at vi ikke er i stand til at imødekomme dette, sørger vi for at sende din besked videre i den rigtige retning.

Spørgsmål angående samarbejde

Har du forretningsrelaterede spørgsmål, anbefaler vi at du skriver på mail: support@bettingpartner.dk.

Vil du gerne samarbejde med os eller har du spørgsmål angående indholdet på vores side? Så vil vi meget gerne høre fra dig på ovenstående e-mail. Du kan kontakte os alle ugens dage og vi bestræber os på at vende retur til dig så hurtigt som muligt.

 

-TILBAGE TIL FORSIDEN-