Betting bonus, se
velkomstbonusser hos bookmakerne her

Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | regler og vilkår gælder.

ImageLink

Bookmakere med dansk licens

ImageLink

Oprettelses bonus

ImageLink

Testet i dag 14 Jul 2024

*Reklamelink

Mest populære valg!

100% FREEBET BONUS OP TIL 500 kr.

Kommercielt indhold / Velkomsttilbudet kan tildeles ved at vælge bonussen fra indbetalingsmenuen inden fuldføringen af den første indbetaling. Du vil modtage dit freebet, når dit indskud er omsat mindst 1 gang til minimum odds 1.90. Man kan maksimalt modtage et freebet på 500 dkk. Regler og vilkår er gældende. 18+

Zlatans Officielle Bookmaker!

Bedste bonus!

100% FREEBET BONUS OP TIL 500 kr.

Kommercielt indhold / 18+ / Regler og vilkår gælder 18+ I Kun nye kunder I Min. indbetaling 100 kr. I Min. odds 1.70 I Bonus skal satses 10 gange indenfor 60 dage I Vilkår og betingelser gælder l Spil ansvarligt l StopSpillet.dk : 70 22 28 25 | ROFUS.nu

Flere indbetalingsbonuser og godt spiludvalg!

Nyeste bettingside!

100% FREEBET BONUS OP TIL 1.000 kr.

Kommercielt indhold / Bonussen gives kun til nye kunder, der er 18 år eller ældre og bosiddende i Danmark. Den maksimale bonus er på 1.000 kroner, og du skal indbetale mindst 100 kroner for at få den. Bonussen skal omsættes seks gange til odds 1,80 eller højere på sport. Du har 60 dage til at omsætte din bonus. I Vilkår og betingelser gælder l Spil ansvarligt l StopSpillet.dk : 70 22 28 25 | ROFUS.nu

NYHED – Ny Bettingside Med Loyalitetsbonusser

100% FREEBET BONUS op til 1.000 kr.

Kun nye spillere. Min. indbetaling og indsats 100 kr. Min. odds 1,8. Bonus gælder 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk

Live streaming og hurtig udbetaling

xTreme-bonus op til 30%

Kombinér mindst 3 væddemål med min. odds på 1,51 for at få 3% bonus, bonussen stiger op til en max. bonus på 30% for 30 kombinerede væddemål. 18+. Andre vilkår og betingelser gælder.Få bonus her. StopSpillet.dk | ROFUS.nu

NYHED – God brugervenlighed og høj bonus samt odds

Op til 500 kr.

18+, Kun for nye kunder – Freebet op til 500 kr. ved tab af første væddemål, hvis bonuskoden du finder via vores link benyttes. Et kvalificerende bet er det første væddemål som ny bruger til mindst odds 1,5. Væddemålet skal være en single. Eks. hvis der satses 300 kr. til odds 1,5 på en single og spillet tabes, vil de 300 kr. blive krediteret tilbage i form af et freebet. Når dit freebet er krediteret skal det benyttes inden for 7 dage. Alle regler og vilkår gælder.

Høje odds og godt spiludvalg

Op til 500 kr. freebet!

Yderligere vilkår Freebettet gives til alle, der indbetaler hos NordicBet og omsætter for 500 kroner til odds 1,80 eller højere indenfor 60 dage. Minimumsindbetaling er 100 kroner, men størrelsen på din indbetaling påvirker ikke velkomstbonussen så længe, der altså bliver indbetalt. Der er intet omsætningskrav på freebettet, hvor det dog kun er nettogevinsten, der udbetales. Regler og vilkår: Vi henviser til NordicBet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus. StopSpillet.dk | ROFUS.nu

Noget for enhver smag!

Få 100% i velkomstbonus op til 1.000 kr.

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 40 kroner. Maks. bonusbeløb: 1.000 kroner. Bonuspengene skal gennemspilles 8x på sport (min. odds 1.40) inden for 60 dage. Læs venligst de fulde regler og vilkår nederst på siden. StopSpillet.dk | ROFUS.nu

Største Udbud af Specialspil

Åbningstilbud

Åbn en konto hos bet365 i dag og spil på et bredt udvalg af markeder med verdens foretrukne online spillevirksomhed for sport. StopSpillet.dk| ROFUS.nu

Verdens største bettingside

Betting bonus -Se velkomstbonusser hos bookmakerne her

Her hos Bettingpartner.dk har vi valgt at samle de bedste betting bonusser fra de forskellige udbydere på det danske marked. 

En velkomstbonus hos en bookmaker, henvender sig til nye brugere, der ikke allerede har en eksisterende konto hos dem i forvejen. For at se de specifikke krav, der er forbundet med din kommende velkomstbonus, anbefaler vi at du trykker på “anmeldelse” hvor bookmakerens regler og vilkår står beskrevet.

Som eksisterende kunde vil du dog også kunne nyde godt at bonusser fra tid til anden. Disse kommer i form af freebets eller ekstra penge, når man indsætter penge på sin konto.

Hvad er en bookmakerbonus? 

Alle bookmakere på markedet tilbyder deres kunder attraktive bookmakerbonusser. Dette gør de for at fastholde de eksisterende kunder eller tiltrække nye potentielle kunder.

Der findes flere forskellige typer af bonusser. De mest kendte, er de såkaldte velkomstbonusser. Denne bonus henvender sig udelukkende til nye brugere, der ikke har benyttet den pågældende boomaker tidligere. For at få din velkomstbonus er der en række krav, som skal opfyldes.

Disse krav varierer fra bookmaker til bookmaker. Du kan læse meget mere om de forskellige regler og vilkår ved at klikke dig ind på vores anmeldelse af bookmakerne. 

Som eksisterende kunde, kan du derimod se frem til kampagnebonusser. Denne form for bonus er ligeledes underlagt nogle specielle krav og kan være for en tidsbegrænset periode eller tilknyttet en begivenhed såsom VM i fodbold.

Det er vigtigt at du sætter dig ind i betingelserne for din bonus, inden du tager imod den, således du undgår misforståelser mellem dig selv og bookmakeren.

Hvad betyder omsætningskrav/gennemspilskrav? 

Når du sætter dig ind i reglerne for din bonus hos en given bookmaker, så er der hurtigt en række begreber som “omsætningskrav” eller “gennemspilskrav“, som dukker op under betingelserne.

Her er det vigtigt at du holder tungen lige i munden og husker på, at begge begreber betyder det samme. Hvis en bookmaker f.eks. skriver, at omsætningskravet er fem gange værdien af din bonus, så betyder det, at du skal omsætte dit bonusbeløb fem gange, før du kan udbetale gevinsten.

Et eksempel på dette kunne være:

 • Du indbetaler 1.000 kroner og modtager 1.000 kroner i bonus.
 • De 1.000 bonuskroner skal så omsættes fem gange.
 • I alt skal du altså omsætte for 5.000 kroner, før du kan udbetale dine penge.

Enkelte udbydere skriver dog, at det både er din bonus OG din første indbetaling, der tæller med i omsætningskravet – som i eksemplet herunder:

 • Du indbetaler 1.000 kroner og modtager 1.000 kroner i bonus.
 • Din indbetaling på 1.000 kroner + din bonus på 1.000 kroner skal omsættes fem gange.
 • I alt skal du altså omsætte for 10.000 kroner, før du kan udbetale dine penge.

Herudover skal du være meget opmærksom på, at en given bonus ofte er tidsbestemt til fx. 60 dage, hvilket betyder at du har 60 dage til at opfylde omsætningskravene. Det er derfor supervigtigt at du sætter dig grundigt ind i reglerne, inden du accepterer din bonus, så du ved præcis hvor meget du skal spille for og hvor lang tid du har.

Derfor er minimumsodds vigtige

Når du gennemlæser reglerne du skal opfylde for at modtage din bonus, vil du ofte støde på begrebet “minimumsodds“. Dette odds indikerer grænsen for, hvor lavt et odds du kan spille på, samtidig med at dit væddemål tæller med i omsætningskravet.

Enkelte bookmakere har et lavt minimumsodds tilknyttet deres omsætningskrav, mens andre er højere. Det er vigtigt at du er opmærksom på, hvad minimumsoddset er, så du ved, hvilke væddemål, der vil tælle med i dit omsætningskrav.

Du kan stadig spille på odds, der ligger under minimumsoddset, de vil bare ikke tælle med i omsætningskravet.

Hvis du er helt grøn inden for betting, vil du opleve at der er mange begreber, du skal lære. Derfor har vi forsøgt at gøre det let for dig ved at lave en betting ordbog. Den indeholder alt hvad du har brug for at vide.

Sådan finder du den bedste bookmakerbonus 

At finde den bedste bookmakerbonus er svært, og det er endnu sværere at rådgive om, da det afhænger af dig som spiller og hvad du vægter højest. F.eks. hvor stort et spillebudget du har, eller hvor ofte og hvor meget du spiller.

Vælger du en bonus fra en bookmaker med høje omsætningskrav, så kræver det at du placerer en del væddemål for at opfylde kravene. Ved andre typer af bookmakerbonusser kan du måske slippe med et lavere omsætningskrav, men her vil værdien af din bonus ofte være lavere.

Du kan derfor forstå, at det er et temperamentsspørgsmål, som er vigtigt at overveje. Sørg for at gøre dit grundarbejde, inden du vælger din bonus.

Vi anbefaler at du benytter Bettingpartner til at danne dig et overblik over, hvilke bookmaker bonusser, der er tilgængelige her på sitet. 

Kan alle få velkomstbonus hos bookmakerne?

Det korte svar er “nej“.

Årsagen er den, at en velkomsbonus kun henvender sig til nye kunder hos bookmakeren. Hvis du derfor er eksisterende kunde, så er det ikke muligt at få en velkomstbonus på ny.

Dog kan du som eksisterende kunde få adgang til eksklusive indbetalingsbonusser, som minder om en velkomstbonus. Du vil dog opleve at den type bonus er lavere end velkomstbonusser.

Hos bookmakere, med dansk licens, er det et krav at du er bosiddende i Danmark og er over 18 år, hvis du skal placere væddemål, disse krav er ligeledes gældende hvis du skal gøre krav på en bonus.

Derfor skal du have konti hos flere bookmakere 

Du vil ofte opleve at det kan være en god idé at have flere konti hos forskellige udbydere. Desto flere bookmakere du har en konto hos, desto større er din chance for at finde det højeste odds på markedet. Dette er et helt afgørende parameter i bestræbelserne på at få det største overskud på betting på den lange bane.

Herudover vil du ligeledes modtage flere bookmakerbonusser, desto flere udbydere du har. Hos hver enkelt bookmaker vil du altså modtage deres velkomstbonus og løbende modtage deres kampagnebonusser.

Bemærk! Vi bestræber os på altid at holde informationer om bonus ajour via tæt kommunikation med bookmakerne, men påtager os intet ansvar, da bookmakerne kan ændre i vilkår uden at varsle os. Derfor skal man altid dobbeltchecke de gældende vilkår på bookmakernes egne hjemmesider

Indhold

 • Top 5 Anmeldelser
 • Bet365 anmeldelse
 • Leovegas anmeldelse
 • 888sport anmeldelse
 • Betfair anmeldelse
 • Mr Green anmeldelse
 • Oversigt
 • Ansvarligt spil
 • Fodbold live stream

Månedens Bookmakere

Leder du efter en ny bettingpartner? Se vores bud på månedens bookmaker her.

LeoVegas

Op til 1.000 kr.
100% af indskud

Betway

100% op til 1.000 kr.

Unibet

100% op til 1.000 kr.

Bethard

100% op til 500kr.

Cashpoint

Op til 50% bonus

888Sport

100% op til 1.000 kr.

Youbet

100% op til 1.000 kr.

NordicBet

500 kr. risikofrit spil.