ComeOn! Anmeldelse
Danmarks nyeste bookmaker

Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | regler og vilkår gælder.

ComeOn bonuskode

ComeOn er endelig åbnet i Danmark og du kan nu få fingrene i deres særdeles generøse velkomstbonus på op til 1.000 kr. Bonusvilkår gælder. Efter at have udbudt sportsbetting i mere end 10 år, fik ComeOn, i efteråret 2019, tildelt en dansk licens og er derfor klar til det danske marked og dets brugere.

ComeOn benytter sig af SBtechs platform, hvorfor websitet minder en del om udbydere såsom Bethard.

ComeOn tilbyder endvidere en lang række forskellige casino-spil, men denne artikel og denne anmeldelse vil udelukkende fokusere på deres sportsbetting produkt.

Oprettelse hos ComeOn

Oprettelsen af en konto, samt indbetaling fungerer supergodt. Det er hurtigt og effektivt og du kan hurtigt komme i gang med at spille på dit yndlingshold. 

I førtste omgang behøver ComeOn kun NemID-verifikation i forbindelse med din oprettelse og bonusberettigelse. Det er kun nødvendigt at sende yderligere verifikation, såfremt du ønsker at bruge andre betalingsmetoder end Visa, Mastercard, Neteller, Skrill, Trustly eller Paysafecard.

Alt du skal gøre for at komme godt igang hos denne nye udbyder er, at følge nedenstående steps:

 • Gå til ComeOn.dk
 • Opret dig som ny bruger hos ComeOn!
 • Du kan nu benytte ComeOn! velkomstbonus. Husk, at regler og vilkår gælder.

Når du har modtaget din bonus, så vil der være en række omsætningskrav, også kaldet gennemspilningskrav, som du skal opfylde. Disse varierer fra bookmaker til bookmaker, men i dette tilfælde er de meget fair, hvis man sammenligner med andre.

For at gøre det så overskueligt som muligt for dig, så har vi inddelt kravene således:

COMEON BONUSDETALJER
Velkomstbonusop til 1.000 kr.
Minimum indbetaling100 kr.
Minimum odds1,80
Omsætningskrav5 gange inden for 60 dage
ComeOn bonuskodeKlik Her*

ComeOn spiludbud

En af de ting, som vi virkelig finder attraktivt ved denne udbyder er, at deres spiludbyd er blandt markedets stærkeste. På nuværende tidspunkt har du mulighed for at bette på 27 forskellige sportsgrene, samt spil inden for politik og “special-kåringer”.

ComeOn udbyder væddemål i hele 14 forskellige turneringer i Engelsk fodbold. Men er også rigtig stærkt repræsenteret i andre store Europæiske ligaer som fx. Tyskland, Spanien og Italien. Her har du faktisk mulighed for at finde odds helt ned til tredje division.

I mindre fodboldnationer, som for eksempel Danmark, Norge, Belgien og lignende markeder, tilbydes der odds ned til 1. division.

Udover de store gængse sportsgrene som tennis, amerikansk fodbold, basketball og ishockey, så finder du også et hav af mindre niche-sportsgrene hos ComeOn. Eksempelvis kan du finde odds på thai-boksning, gælisk fodbold, gælisk hurling, floorball og meget andet.

ComeOn er heldigvis også hoppet med på bølgen om e-sport, hvorfor du har rig mulighed for at bette på dit yndlings e-sportshold.

ComeOn odds

På 1×2 markeder i Premier League har ComeOn en tilbagebetalingsprocent på ca. 96.4 procent. Det er helt igennem godkendt og her placerer ComeOn sig i midterfeltet, hvad angår prematch-odds på Premier League.

Som vi allerede har været inde på, så tilbyder denne bookmaker en lang række odds, på forskellige markeder, så der er helt sikkert noget for selv den mest kræsne better.

ComeOn er overordnet set, en fuldkommen konkurrencedygtig udbyder på det danske marked og sammenligner man med andre bookmakere, så lever deres prematch-odds klart op til konkurrenternes. Dét sted vi føler ComeOn halter lidt er på deres livebetting-odds, hvilket er årsagen til scoren. 

ComeOn livebetting

På livebetting-delen må vi konstatere, at ComeOn tilbyder en række odds, som ligger lavere end andre Sbtech-bookmakere. Det er dog vigtigt at pointere, at der ikke er tale om en enorm forskel, men hvis man går op i at tage de sidste marginer fra bookmakerne, så bør man kigge andetsteds.

For hobbyspilleren vil mulighederne for livebetting være rimelige, da der tilbydes odds på de mest almindelige spil. 

ComeOn mobil og app

Hvis du foretrækker at benytte din mobil til ComeOn’s app, så kan vi glæde dig med, at ud fra vores tests, så har vi ikke kunne finde noget at sætte en finger på.

Du har mulighed for at spille ComeOn via desktop og I din browser på mobilen, om du har en iPhone eller Android. Du har at gøre med en meget nem brugerflade, som byder på hurtig loadingtid, god grafik og nem navigering.

Ind- og udbetalinger

Hos ComeOn har du mulighed for at benytte nogle af de mest populære indbetalingsmetoder på markedet. Dette omfatter Visa, MasterCard, Trustly, NETELLER, Skrill og Paysafecard.

Ønsker du at foretage en udbetaling af dine gevinster, så vil dette være muligt med samme metode, som du tidligere har brugt til at indbetale til din konto.

Dette er en sikkerhed for dig, således du ikke risikerer at miste dine penge, hvis en fremmed skulle få adgang til din konto. Netop på dette område minder ComeOn meget om de fleste andre bookmakere med dansk licens, hvorfor der ikke er noget at være bekymret om her.

Kontakt ComeOn: Chat & support

Skulle du støde ind i problemer, med enten bookmakerens app eller på din computer, så er det nemt og hurtigt at finde svar eller stille spørgsmål til ComeOn’s support.

I øverste højre hjørne af hjemmesiden finder du deres support, som sidder klar til at assistere dig.

Du vælger helt selv om du vil benytte live-chatten, e-mail eller om du ønsker at blade igennem de mest stillede spørgsmål fra andre kunder.

I vores anmeldelse af ComeOn synes vi det er et kæmpe plus med deres live chat, således man kan få hjælp med det samme. Hvis du er mere til telefonisk support, så må du desværre kigge længe efter denne funktion, da det ikke er noget de tilbyder.

Ud fra vores test, så har FAQ-sektionen været yderst fyldestgørig, hvorfor du burde kunne finde svar på dine spørgsmål her i langt de fleste tilfælde.

Konklusion

Baseret på vores oplevelser igennem diverse tests af udbyderen ComeOn, vurderer vi at det er en superfin og spændende bookmaker, som sagtens kan konkurrere med lignende konkurrenter.

Denne bookmaker skiller sig positivt ud, med sit enormt brede spiludvalg, deres spændende specialspil og høje odds på bl.a. Superligaen.

Foruden det tekniske, så er brugeroplevelsen også super, det er nemt at navigere rundt mellem de forskellige sportsgrene og knapperne sidder meget intuitivt, hvorfor det er nemt at finde lige netop dét man leder efter.

Hele oprettelses, indbetalings og support delen fungerer ligeledes rigtig godt.

Baseret på vores test, så er det helt store punkt, som desværre trækker ned, at ComeOn’s odds på livebet er lavere end flere af deres nærtliggende konkurrenters. Der er samtidig også et spørgsmålstegn omkring ComeOns indsatspolitik, og vi ved endnu ikke, hvorvidt de limiterer vindende kunder, og hvad deres generelle markedslimits er.

Alt i alt er ComeOn dog en rigtig fin bookmaker at tilføje i porteføljen. Vi ser frem til at følge ComeOn på det danske marked.

ComeOn Logo

ComeOn: 100% op til 1.000 DKK

Som ny spiller hos ComeOn får du 100 % i velkomstbonus op til 1.000 kroner. Du skal blot følge nedenstående trin for at få din ComeOn betting bonus. 

Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | regler og vilkår gælder.

Indhold

 • Top 5 Anmeldelser
 • Bet365 anmeldelse
 • Leovegas anmeldelse
 • 888sport anmeldelse
 • Betfair anmeldelse
 • Mr Green anmeldelse
 • Oversigt
 • Ansvarligt spil
 • Fodbold live stream

Månedens Bookmakere

Leder du efter en ny bettingpartner? Se vores bud på månedens bookmaker her.

LeoVegas

Op til 1.000 kr.
100% af indskud

Betway

100% op til 1.000 kr.

Unibet

100% op til 1.000 kr.

Bethard

100% op til 500kr.

Cashpoint

Op til 50% bonus

888Sport

100% op til 1.000 kr.

Youbet

100% op til 1.000 kr.

NordicBet

500 kr. risikofrit spil.