Odds bonus, se
bonusserne hos bookmakerne her

Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | regler og vilkår gælder.

ImageLink

Bookmakere med dansk licens

ImageLink

Oprettelses bonus

ImageLink

Testet i dag 15 Jul 2024

*Reklamelink

Mest populære valg!

100% FREEBET BONUS OP TIL 500 kr.

Kommercielt indhold / Velkomsttilbudet kan tildeles ved at vælge bonussen fra indbetalingsmenuen inden fuldføringen af den første indbetaling. Du vil modtage dit freebet, når dit indskud er omsat mindst 1 gang til minimum odds 1.90. Man kan maksimalt modtage et freebet på 500 dkk. Regler og vilkår er gældende. 18+

Zlatans Officielle Bookmaker!

Bedste bonus!

100% FREEBET BONUS OP TIL 500 kr.

Kommercielt indhold / 18+ / Regler og vilkår gælder 18+ I Kun nye kunder I Min. indbetaling 100 kr. I Min. odds 1.70 I Bonus skal satses 10 gange indenfor 60 dage I Vilkår og betingelser gælder l Spil ansvarligt l StopSpillet.dk : 70 22 28 25 | ROFUS.nu

Flere indbetalingsbonuser og godt spiludvalg!

Nyeste bettingside!

100% FREEBET BONUS OP TIL 1.000 kr.

Kommercielt indhold / Bonussen gives kun til nye kunder, der er 18 år eller ældre og bosiddende i Danmark. Den maksimale bonus er på 1.000 kroner, og du skal indbetale mindst 100 kroner for at få den. Bonussen skal omsættes seks gange til odds 1,80 eller højere på sport. Du har 60 dage til at omsætte din bonus. I Vilkår og betingelser gælder l Spil ansvarligt l StopSpillet.dk : 70 22 28 25 | ROFUS.nu

NYHED – Ny Bettingside Med Loyalitetsbonusser

100% FREEBET BONUS op til 1.000 kr.

Kun nye spillere. Min. indbetaling og indsats 100 kr. Min. odds 1,8. Bonus gælder 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk

Live streaming og hurtig udbetaling

xTreme-bonus op til 30%

Kombinér mindst 3 væddemål med min. odds på 1,51 for at få 3% bonus, bonussen stiger op til en max. bonus på 30% for 30 kombinerede væddemål. 18+. Andre vilkår og betingelser gælder.Få bonus her. StopSpillet.dk | ROFUS.nu

NYHED – God brugervenlighed og høj bonus samt odds

Op til 500 kr.

18+, Kun for nye kunder – Freebet op til 500 kr. ved tab af første væddemål, hvis bonuskoden du finder via vores link benyttes. Et kvalificerende bet er det første væddemål som ny bruger til mindst odds 1,5. Væddemålet skal være en single. Eks. hvis der satses 300 kr. til odds 1,5 på en single og spillet tabes, vil de 300 kr. blive krediteret tilbage i form af et freebet. Når dit freebet er krediteret skal det benyttes inden for 7 dage. Alle regler og vilkår gælder.

Høje odds og godt spiludvalg

Op til 500 kr. freebet!

Yderligere vilkår Freebettet gives til alle, der indbetaler hos NordicBet og omsætter for 500 kroner til odds 1,80 eller højere indenfor 60 dage. Minimumsindbetaling er 100 kroner, men størrelsen på din indbetaling påvirker ikke velkomstbonussen så længe, der altså bliver indbetalt. Der er intet omsætningskrav på freebettet, hvor det dog kun er nettogevinsten, der udbetales. Regler og vilkår: Vi henviser til NordicBet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus. StopSpillet.dk | ROFUS.nu

Noget for enhver smag!

Få 100% i velkomstbonus op til 1.000 kr.

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 40 kroner. Maks. bonusbeløb: 1.000 kroner. Bonuspengene skal gennemspilles 8x på sport (min. odds 1.40) inden for 60 dage. Læs venligst de fulde regler og vilkår nederst på siden. StopSpillet.dk | ROFUS.nu

Største Udbud af Specialspil

Åbningstilbud

Åbn en konto hos bet365 i dag og spil på et bredt udvalg af markeder med verdens foretrukne online spillevirksomhed for sport. StopSpillet.dk| ROFUS.nu

Verdens største bettingside

Velkomstbonus til odds

Det kan være svært at finde bonuskoder og danne sig et overblik over de odds bonusser, du som spiller har mulighed for at opnå. En meget almindelig bonus er en velkomstbonus, hvor du typisk får doblet din indbetaling som en bonus. Det betyder i praksis, at hvis du indbetaler 500 kr., så får du også 500 kr. i bonus. Din odds bonus er dermed en god startkapital, som du med dygtighed kan få til at vokse betydeligt.

Alle bookmakere har en grænse for, hvor høj din indbetaling må være, før de ikke længere dobler op. Du kan se samtlige grænser i vores oversigt ovenfor, hvor du nemt og hurtigt kan klikke dig direkte videre til den bookmaker, du finder mest attraktiv.

Bookmakere med dansk licens

Du har flere fordele ved at vælge en bookmakere med dansk licens, hvorfor du uden tvivl bør kigge på disse fremfor de bookmakere, som opererer i Danmark uden licens. Den klart største fordel er at dine gevinster er skattefrie, og du dermed kan udbetale dem til din bankkonto uden at tænke på at skulle angive udbetalingen til SKAT.

Spiller du derimod hos en bookmaker uden dansk licens, skal du angive udbetalingerne af dine gevinster til SKAT. Dette gør du på din årlige selvangivelse, men du kan dog også løbende ændre din årsopgørelse, hvis du ikke ønsker at risikere et skattesmæk.

Kig efter Spillemyndighedens logo

Er du i tvivl om den bookmaker du overvejer at åbne konto hos har dansk licens, skal du blot kigge efter dette logo: Spillemyndigheden Logo

Hvis du bookmaker skiltrer med Spillemyndighedens logo, så er det din sikkerhed for at de har en dansk licens og derfor reguleres af den danske stat. For os hos Bettingpartner.dk er det vigtigt at vi kun skiltrer bookmakere, der bidrager til fællesskabet. Hvorfor alle de sider vi sammenligner er bookies, som du trygt og sikkert kan spille på.

Undersøg udvalget af spil

Når man kigger på ovenstående oversigt, kan man som spiller hurtigt lade sig lokke af den største odds bonus. Vi anbefaler dog, at du før oprettelse af konto, undersøger hvilke spilmuligheder de pågældende bookmakere udbyder. Der er nemlig forskelle mellem, hvilke sportsgrene hver bookmaker prioriterer ligesom der kan være forskel mellem de spilmuligheder der udbydes.

Hvis du vil have størst mulig udbytte ud af din odds bonus, bør du også kigge på hvor høje eller lave odds, de forskellige bookmakere udbyder på deres spil. Hvis du ønsker at placere et væddemål på f.eks. en given fodboldkamp, så har du naturligvis størst interesse i at maksimere udbyttet af væddemålet. I jagten på det størst mulige udbytte, skal du også undersøge hvilken bookmaker, som giver det højeste odds for det udfald af kampen, som du vil placere dit væddemål på.

Odds bonus som indbetalingsbonus

En indbetalingsbonus falder ofte inden for samme kategori som velkomstbonus. Det er dog ikke helt det samme, da en indbetalingsbonus også kan tilbydes til eksisterende spillere, og altså ikke kun nye spillere.

Det kan f.eks. være en kampagne løbende over en vis periode, hvor du som spiller kan indbetale et beløb, som så bliver doblet op tilsvarende af bookmakeren. Det svarer til at du sætter 1.000 kr. ind på din spillekonto, hvor så bookmakeren også indbetaler 1.000 kr., som du frit kan spille for.

Der er typisk to varianter, som du kan få din indbetalingsbonus udbetalt på. Den ene variant er, at du skal gennemspille din indbetaling et vist antal gange for at modtage din odds bonus. I praksis betyder det, at du f.eks. indbetaler 1.000 kr., som du så gennemspiller tre gange, hvorefter bookmakeren indsætter 1.000 kr. på din spillekonto.

Den anden variant er, at din odds bonus indbetales på din spillekonto med det samme, du selv har indbetalt tilsvarende beløb. Så indbetaler du 1.000 kr., udbetales der automatisk 1.000 kr. fra bookmakeren, så du har 2.000 kr. at spille for med det samme.

I forhold til begge varianter gør det sig gældende, at der er krav om gennemspil fra bookmakerens side. Hvor mange gange du skal gennemspille din indbetalingsbonus varierer fra bookmaker til bookmaker. På samme måde varierer det også, hvor højt oddset skal være på de væddemål, du gennemspiller. Hos én bookmaker kan det være et krav om, du skal gennemspille din indbetaling + bonus fem gange til minimum odds 1,40, mens du andre steder skal gennemspille din indbetaling + bonus tre gange til odds 1,95.

For at man som spiller kan få lov at udbetale indbetalingsbonussen + den potentielle gevinst, skal man leve op til bookmakerens krav om gennemspil. Ofte har du mellem 60-90 dage til at gennemspille din indbetaling + bonus, for at du kan udbetale pengene til din private bankkonto.

Vi anbefaler, at du sætter dig grundigt ind i gennemspilskrav og andre vilkår, før du vælger hvilken bookmaker du opretter dig hos.

Bemærk! Vi bestræber os på altid at holde informationer om bonus ajour via tæt kommunikation med bookmakerne, men påtager os intet ansvar, da bookmakerne kan ændre i vilkår uden at varsle os. Derfor skal man altid dobbeltchecke de gældende vilkår på bookmakernes egne hjemmesider

Indhold

  • Top 5 Anmeldelser
  • Bet365 anmeldelse
  • Leovegas anmeldelse
  • 888sport anmeldelse
  • Betfair anmeldelse
  • Mr Green anmeldelse
  • Oversigt
  • Ansvarligt spil
  • Fodbold live stream

Månedens Bookmakere

Leder du efter en ny bettingpartner? Se vores bud på månedens bookmaker her.

LeoVegas

Op til 1.000 kr.
100% af indskud

Betway

100% op til 1.000 kr.

Unibet

100% op til 1.000 kr.

Bethard

100% op til 500kr.

Cashpoint

Op til 50% bonus

888Sport

100% op til 1.000 kr.

Youbet

100% op til 1.000 kr.

NordicBet

500 kr. risikofrit spil.