Odds bonus 2019

Kommercielt indhold | 18+ | Regler & vilkår gælder

Der findes mange attraktive odds bonusser i Danmark og for at hjælpe dig bedst muligt, har vi samlet de allerbedste til dig i én komplet oversigt.

Du behøver med andre ord ikke gennemsøge udvalget på egen hånd, da vi har gjort alt arbejdet for dig.

Odds bonus er en fordel for dig, som ønsker at skabe den størst mulige gevinst på kortest tid. Med en odds bonus i hånden får du nemlig en starthjælp til at mangedoble din indbetaling, og din bonus udbetales automatisk til din spillekonto, så snart du har opfyldt betingelserne hos de enkelte bookmakere.

Bookmaker

Bonus

Bonuskode

ImageLink

Op til 1.000 kr.

100% af indskud

HENT BONUS HER

Sponsoreret indhold

Se bonuskode!

Sponsoreret indhold

ImageLink

100% op til 1.000 kr.

HENT BONUS HER

Sponsoreret indhold

Se bonuskode!

Sponsoreret indhold

ImageLink

100% op til 1.000 kr.

HENT BONUS HER

Sponsoreret indhold

Se bonuskode!

Sponsoreret indhold

ImageLink

Bonuskode: MAXSPORT

500 kr.

HENT BONUS HER

Sponsoreret indhold

Se bonuskode!

Sponsoreret indhold

ImageLink

Op til 50% bonus

HENT BONUS HER

Sponsoreret indhold

Se bonuskode!

Sponsoreret indhold

ImageLink

Bonuskode: 100BONUS

100% op til 1.000 kr.

HENT BONUS HER

Sponsoreret indhold

Se bonuskode!

Sponsoreret indhold

ImageLink

Bonuskode: YBSPORT

100% op til 1.000 kr.

HENT BONUS HER

Sponsoreret indhold

Se bonuskode!

Sponsoreret indhold

ImageLink

500 kr. risikofrit spil
+ 100 kr. til Superligaen
eller NordicBet ligaen.

HENT BONUS HER

Sponsoreret indhold

Se bonuskode!

Sponsoreret indhold

Velkomstbonus til odds

Det kan være svært at finde bonuskoder og danne sig et overblik over de odds bonusser, du som spiller har mulighed for at opnå. En meget almindelig bonus er en velkomstbonus, hvor du typisk får doblet din indbetaling som en bonus. Det betyder i praksis, at hvis du indbetaler 500 kr., så får du også 500 kr. i bonus. Din odds bonus er dermed en god startkapital, som du med dygtighed kan få til at vokse betydeligt.

Alle bookmakere har en grænse for, hvor høj din indbetaling må være, før de ikke længere dobler op. Du kan se samtlige grænser i vores oversigt ovenfor, hvor du nemt og hurtigt kan klikke dig direkte videre til den bookmaker, du finder mest attraktiv.

Bookmakere med dansk licens

Du har flere fordele ved at vælge en bookmakere med dansk licens, hvorfor du uden tvivl bør kigge på disse fremfor de bookmakere, som opererer i Danmark uden licens. Den klart største fordel er at dine gevinster er skattefrie, og du dermed kan udbetale dem til din bankkonto uden at tænke på at skulle angive udbetalingen til SKAT.

Spiller du derimod hos en bookmaker uden dansk licens, skal du angive udbetalingerne af dine gevinster til SKAT. Dette gør du på din årlige selvangivelse, men du kan dog også løbende ændre din årsopgørelse, hvis du ikke ønsker at risikere et skattesmæk.

Er du i tvivl om den bookmaker du overvejer at åbne konto hos har dansk licens, skal du blot kigge efter dette logo: Spillemyndigheden Logo

Hvis du bookmaker skiltrer med Spillemyndighedens logo, så er det din sikkerhed for at de har en dansk licens og derfor reguleres af den danske stat. For os hos Bettingpartner.dk er det vigtigt at vi kun skiltrer bookmakere, der bidrager til fællesskabet. Hvorfor alle de sider vi sammenligner er bookies, som du trygt og sikkert kan spille på.

Undersøg udvalget af spil

Når man kigger på ovenstående oversigt, kan man som spiller hurtigt lade sig lokke af den største odds bonus. Vi anbefaler dog, at du før oprettelse af konto, undersøger hvilke spilmuligheder de pågældende bookmakere udbyder. Der er nemlig forskelle mellem, hvilke sportsgrene hver bookmaker prioriterer ligesom der kan være forskel mellem de spilmuligheder der udbydes.

Hvis du vil have størst mulig udbytte ud af din odds bonus, bør du også kigge på hvor høje eller lave odds, de forskellige bookmakere udbyder på deres spil. Hvis du ønsker at placere et væddemål på f.eks. en given fodboldkamp, så har du naturligvis størst interesse i at maksimere udbyttet af væddemålet. I jagten på det størst mulige udbytte, skal du også undersøge hvilken bookmaker, som giver det højeste odds for det udfald af kampen, som du vil placere dit væddemål på.

Odds bonus som indbetalingsbonus

En indbetalingsbonus falder ofte inden for samme kategori som velkomstbonus. Det er dog ikke helt det samme, da en indbetalingsbonus også kan tilbydes til eksisterende spillere, og altså ikke kun nye spillere.

Det kan f.eks. være en kampagne løbende over en vis periode, hvor du som spiller kan indbetale et beløb, som så bliver doblet op tilsvarende af bookmakeren. Det svarer til at du sætter 1.000 kr. ind på din spillekonto, hvor så bookmakeren også indbetaler 1.000 kr., som du frit kan spille for.

Der er typisk to varianter, som du kan få din indbetalingsbonus udbetalt på. Den ene variant er, at du skal gennemspille din indbetaling et vist antal gange for at modtage din odds bonus. I praksis betyder det, at du f.eks. indbetaler 1.000 kr., som du så gennemspiller tre gange, hvorefter bookmakeren indsætter 1.000 kr. på din spillekonto.

Den anden variant er, at din odds bonus indbetales på din spillekonto med det samme, du selv har indbetalt tilsvarende beløb. Så indbetaler du 1.000 kr., udbetales der automatisk 1.000 kr. fra bookmakeren, så du har 2.000 kr. at spille for med det samme.

I forhold til begge varianter gør det sig gældende, at der er krav om gennemspil fra bookmakerens side. Hvor mange gange du skal gennemspille din indbetalingsbonus varierer fra bookmaker til bookmaker. På samme måde varierer det også, hvor højt oddset skal være på de væddemål, du gennemspiller. Hos én bookmaker kan det være et krav om, du skal gennemspille din indbetaling + bonus fem gange til minimum odds 1,40, mens du andre steder skal gennemspille din indbetaling + bonus tre gange til odds 1,95.

For at man som spiller kan få lov at udbetale indbetalingsbonussen + den potentielle gevinst, skal man leve op til bookmakerens krav om gennemspil. Ofte har du mellem 60-90 dage til at gennemspille din indbetaling + bonus, for at du kan udbetale pengene til din private bankkonto.

Vi anbefaler, at du sætter dig grundigt ind i gennemspilskrav og andre vilkår, før du vælger hvilken bookmaker du opretter dig hos.