Asian Handicap Forklaring

Kommercielt indhold | 18+ | Regler & vilkår gælder

Asian Handicap lyn guide

Asian Handicap er en måde hvorpå du kan give det ene hold et fiktivt forspring inden kampen begynder. Dette kunne være hvis FCK møder Brøndby i Superligaen og 1×2 odds er 1.5, 3.0 og 3.5. Vi tror, baseret på holdenes nuværende form, at FCK vinder denne kamp med mere end 1 mål. Derfor vælger vi at benytte os af asian handicap, hvor vi giver Brøndby et fiktivt forspring på 1 mål, inden kampen starter.

Derfor vil dit asian handicap nu hedde FCK til at vinde -1 mål til et bedre odds end oprindeligt. For dig betyder det at FCK skal vinde med 2-0, 3-0, 3-1, 4-1 for at dit væddemål vindes. Hvis FCK derimod vinder med præcis 1 mål, så vinder du eller taber du ingenting, men får din indsats retur, da det fiktive forspring gør, at væddemålet ender “uafgjort”.

Asian handicap er utroligt effektivt, da det reducerer de tre normale udfald i et 1×2 bet til kun 2 udfald. Du enten vinder, eller taber. Når du benytter dig af asian handicap, og dit bet går i 0, så er du tilbage til status quo med dit bankroll.

Forskellige typer as Asian handicap

Som du måske, eller måske ikke ved, så kan asian handicap inddeles i 3 forskellige grupper:

 • Hele mål handicap (som eksemplet foroven)
 • Halve mål handicap
 • Kvarte handicap (som er en blanding af de to første)

Asian Handicap med hele mål

Asian handicap med hele mål betyder at et hold tildeles et fiktivt forspring inden kampen begynder, hvorefter du vædder på hvem, der vinder. Et eksempel kunne være Liverpool på hjemmebane mod Burnley. Vi vædder på at Liverpool vinder med -1 Asian handicap til odds 1.7, hvilket betyder at Burnley er foran med 1 mål fra starten af kampen.

Lad os antage at Liverpool var inde i en rigtig dårlig stime og Burnley var Premier Leagues bedste udebane hold, så ville vi kunne vædde på at Burnley ville vinde med ét måls forspring. For at visualisere det, har vi skabt tabellen herunder, for at gøre det lettere at forstå:

Du vædder: Liverpool -1 mål Faktisk resultat af kampen Du vædder: Burnley +1 mål
Du taber eller vinder ingenting Arsenal vinder 1-0, 2-1, 3-2 Du taber eller vinder ingenting
Du vinder dit væddemål Arsenal vinder 2-0, 3-0, 3-1 Du taber dit væddemål
Du taber dit væddemål Kampen ender uafgjort Du vinder dit væddemål
Du taber dit væddemål Burnley vinder 0-1, 1-2, 2-3 Du vinder dit væddemål
Du taber dit væddemål Burnley vinder 0-2, 0-3, 1-3 Du vinder dit væddemål

Kig efter dette når du better med Asian Handicap

Det vigtigste når du placerer et bet med Asian handicap er at vurdere følgende:

 • Hvad er styrkeforholdet på de to hold?
 • Hvor mange mål scorer de to hold henholdsvis på hjemmebane og udebane?
 • Hvordan er formen for de to hold?

For at gøre det nemt for dig, anbefaler vi dig at du kigger på deres indbyrdes historik, hvilket blandt andet kan gøres gennem Sofascore eller andre lignende services, som fås som både app men også via din browser.

Asian Handicap Bet365

Prøv kræfter med Asian Handicap

Tag dine første skridt med Asian Handicap og anvend en bonuskode for nye kunder. Du kan benytte din bonus i stedet for dit eget indskud med det samme og derved opbygge din selvtillid med Asian Handicap før du tager næste skridt og gambler om dine egne penge. Kopíer bonuskoden herunder og giv det et skud ved Bet365.

BIGBET

Asian handicap med halve mål

Som du måske ved, så findes der ikke halve mål i fodbold, men du kan sagtens give et hold et fiktivt forspring på et halvt mål, inden kampen starter. Fordelen ved at vædde med halve mål er, at der kun er 2 mulige udfald i kampen.

Hvis du vædder på at et hold vinder med Asian Handicap -0,5, betyder det at modstanderen har et halvt måls forspring, som illustreret herunder:

Resultat Asian Handicap -0,5
Dit hold vinder Væddemålet vundet
Uafgjort Væddemålet tabt
Dit hold taber Væddemålet tabt

Du vædder på at et hold vinder med Asian Handicap +0,5, som betyder at det hold du spiller på har et halvt måls forspring.

Resultat Asian Handicap 0,5
Dit hold vinder Væddemålet vundet
Uafgjort Væddemålet vundet
Dit hold taber Væddemålet tabt

Du vædder på at et hold vinder med Asian Handicap -1,5 hvilket betyder at modstanderen har 1,5 måls forspring fra starten af kampen.

Resultat Asian Handicap -1,5
Dit hold vinder Væddemålet vundet
Uafgjort Væddemålet tabt
Dit hold taber Væddemålet tabt

Du vædder på at et hold vinder med Asian Handicap +1,5 vil sige at det hold du spiller på har et 1.5 måls forspring fra kampens start.

Resultat Asian Handicap 1,5
Dit hold vinder Væddemålet vundet
Uafgjort Væddemålet vundet
Dit hold taber Væddemålet tabt

Prøv kræfter med Asian handicap med din basis viden

Du er hermed klædt på ti lat give dig i kast med at bette med Asian Handicap hos vores samarbejdspartnere. Vi anbefaler at du registrerer dig hos én af vores partnere, Bet365 og benytter bonuskoden herunder, bemærk, denne kode er kun til nye kunder. På den måde kan du nemt, hurtigt og risikofrit bygge din selvtillid op ved brug af midler fra Bet365, regler og vilkår gælder.

Følg disse lette trin for at komme igang hos Bet365.

 1. Tryk på knappen nedenfor, for at kopiere bonuskoden.
 2. Tryk herefter på linket lige under knappen, hvorefter du bliver taget til Bet365.
 3. Anvend bonuskoden når du registrerer dig og modtag din velkomstbonus fra dag 1.

BIGBET

Asian Handicap betting strategi

Når du skal ligge en strategi for dit asian handicap, så er det nemmest at benytte sig af halve og hele mål, eller en kombination af de to. Det er utrolig vigtigt at du har gjort dit forhåndsarbejde, når du vil benytte denne måde at gamble på, da du skal kende styrkeforholdet mellem klubberne, hvordan de er på hjemmebane/udebane osv. Herunder har vi samlet grundprincipperne du skal være opmærksom på:

 • Holdenes position i ligatabellen.
 • Holdenes individuelle form.
 • Holdenes generelle evne til at score og tage mål, henholdsvis ude og hjemme.
 • Head to head resultater.
 • Holdenes motivation for kampen: vil de gå efter at vinde eller spiller de for en uafgjort.

Som med så meget andet inden for online gambling, så gælder det om at finde en fordel til det ene hold, hvor oddset er så godt, at man ikke kan sige nej til det. Eksempelvis kan en kamp mellem Manchester City og Manchester United godt have odds 2.10 på Manchester City sejr, men grundet Manchester Uniteds nuværende form, så er dette odds alt for højt, hvorfor det kunne være en god idé at sætte Manchester City -0,5 Asian Handicap.

Hvorfor er Asian Handicap odds så populære?

Når du bevæger dig ud i at benytte Asian Handicap på dine odds, reducerer du risikoen for at tabe dit bet. Asian Handicap er designet til at få højere odds og minimere risikoen for at du taber dit væddemål. Som du kan se lidt længere oppe i artiklen, så får ud ofte enten halv gevinst eller halvdelen af indsatsen tilbage, hvis kampen ender anderledes end du havde forudset.

Tror du at du er klar til at tage kampen op imod bookmakerne? Så tag vores bonuskode herunder i brug og få lidt ekstra at spille for.

BIGBET

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at sende os en besked, og så vil vi hjælpe dig så godt vi kan.