888Sport Anmeldelse
Høje odds og godt spiludvalg

Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | regler og vilkår gælder.

888sport bonuskode 2020

Som ny spiller kan du få op til 100% i bonus op til 1.000 kr. på din første indbetaling. Det er yderst simpelt og du skal blot følge disse tre trin for at få fingrene i 888sport´s attraktive bonus:

1. Registrer dig ved at oprette spillekonto
2. Foretag dit første spil til min. odds 1,5
3. Modtag din bonus direkte på kontoen

Opret en konto hos 888sport med det samme og brug bonuskoden, så er du sikret de bedste betingelser for at komme godt i gang.

  • Gå til 888sport.dk
  • Opret dig som ny bruger hos 888sport
  • Du kan nu benytte 888sport velkomstbonus. Husk, at regler og vilkår gælder.

Velkomstbonus hos 888sport

Som ny spiller får du en velkomstbonus fra 888sport, som du kan vælge at takke ja til, hvis du gerne vil udnytte muligheden for at få gratis kroner på kontoen fra start. Du får en velkomstbonus på 100 % af din første indbetaling af op til 1000 kr. når du har omsat indbetalingen én gang til odds 1.5 eller mere. Velkomstbonussen sættes ind på din spillekonto.

888sport bonus 
Antal bonuser1
Omsætningskrav6x til odds 1.5
Udløb60 dage

Du får en velkomstbonus på 100 % af din første indbetaling af op til 1000 kr. når du har omsat indbetalingen én gang til odds 1.5 eller mere. Velkomstbonussen sættes ind på din spillekonto. | Regler og vilkår gælder +18.

Alt det med småt

Som med altid er der en række detaljer med småt, som du naturligvis skal gøres opmærksom på. Vi hos Bettingpartner.dk vil gerne sende dig så godt videre som muligt, så du er klar over alle fordele og betingelser, når du opretter konto hos 888sport. Læs om alt det med småt nedenfor:

  • Bonuskoden hos 888sport kan kun bruges af nye spillere, så har du allerede en konto hos 888sport, kan du altså ikke benytte dig af dette tilbud.
  • Bonuskoden kan kun bruges én gang og maksimalt på op til 1.000 kr.
  • Du skal mindst indbetale 70 kr. med bonuskoden 100BONUS
  • Bonussen sættes først ind på din konto, når din indbetaling er spillet én gang til mindst odds 1,5
  • Din velkomstbonus skal spilles mindst 6 gange inden for 60 dage, før den kan udbetales til din private bankkonto.

Utallige spilmuligheder til høje odds

888sport giver dig mulighed for at spille på de største sportsbegivenheder indenfor blandt andet fodbold, håndbold, tennis og NBA for blot at nævne nogle af de mange muligheder. Ønsker du at spille på en særlig udvalgt kamp, så skal du altid huske at tjekke 888sport´s odds, da de ofte befinder sig på et højt og attraktivt niveau.

Har du spillekonti andre steder end 888sport, anbefaler vi, at du altid tjekker, hvor du kan score de højeste odds. Sådan kan du nemlig maksimere dit udbytte ved at spille. Her hos Bettingpartner.dk har vi bonuskoder til en lang række andre spilleselskaber, hvorfor du med fordel kan oprette dig som bruger de steder, du finder mest attraktivt.

Live betting med 888sport bonuskode

Hos 888sport kan du opleve massiv spænding gennem deres live betting platform, hvor du kan følge kampene helt tæt med live statistik direkte fra kampen. På den måde kan du tage velovervejede beslutninger om, hvad næste udfald i kampen bliver.

Hver eneste dag lukker 888sport op for nye live betting muligheder, og ofte er der kampe alle døgnets 24 timer. Du kommer derfor aldrig til at kede dig med en konto hos 888sport.

Udover 888sport kan du med fordel oprette konto hos Unibet og Bet365, da du hos disse to bookmakere har mulighed for at live bette samtidig med, at du ser kampene live. Særligt Bet365 viser ofte kampe, som du ikke engang kan se på TV, hvilket gør Bet365 til en unik bookmaker, hvis du elsker live betting.

888sport giver mulighed for at cash out før tid!

Ønsker du muligheden for at kunne trække dit spil tilbage før tid, kan du med fordel oprette konto hos 888sport. Det er ikke på samtlige kampe, 888sport giver dig mulighed for at cash out, men du gør klogt i at holde et vågent øje med, hvornår muligheden opstår.

Cash out-funktionen kan nemlig både bruges til at minimere dit tab, men samtidig også sikre dig mod uventede udfald i kampene. Synes du kampen er afgjort og spillet tabt før tid, kan du få nogle af pengene tilbage, hvilket giver dig chancen for at spille videre på noget andet.

Har du dog f.eks. spillet på en kamp, hvor der kun er 5 min. spilletid tilbage, kan du vælge at bruge cash out-funktionen, så du sikrer dig mod ændringer i kampen, som kan påvirke dit væddemål. Hermed kan du roligt læne dig tilbage og nyde resten af kampen, og ikke mindst glæde dig over din beslutning, hvis udfaldet af kampen ændres så dit væddemål var tabt.

888sport anmeldelse

888sport: Få din Velkomstbonus her

Som ny spiller hos 888sport får du et risikofrit spil på op til 500 kroner, når du foretager din første indbetaling.

Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | regler og vilkår gælder.

Indhold

Månedens Bookmakere

Leder du efter en ny bettingpartner? Se vores bud på månedens bookmaker her.

LeoVegas

Op til 1.000 kr.
100% af indskud

Betway

100% op til 1.000 kr.

Unibet

100% op til 1.000 kr.

Bethard

100% op til 500kr.

Cashpoint

Op til 50% bonus

888Sport

100% op til 1.000 kr.

Youbet

100% op til 1.000 kr.

NordicBet

500 kr. risikofrit spil.